Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy vesetisztításra,- szív érszűkület tisztítására, ill. visszér problémára mit javasolna kúraszerűen! köszönöm Szilvi

2018-02-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szilvi!

Nagyon kevés az információ, így csak általánosan tudok egy-két célzott kiegészítőt ajánlani.

A legismertebb vesetisztító gyógynövényeket a Diurerbe® tabletta kivonatai adják. Azonban, ha veséinket erősíteni szeretnénk, akkor nem árt egy májtisztító kúrába  is belekezdeni, mert legtöbbször a máj terheltsége adja a vesék energiájának gyengülését.  

A szív ereinek szűkülése ellen természetes értágító koncentrátum a standardizált Garlicin® fokhagyma kivonat, amihez értápláló Omega zsírsavakat is fogyasszunk. A szív egészsége érdekében naponta egészítsük ki étrendünket szerves magnéziummal is. 

Visszeres panaszaink ellen belsőleg a T-vitamin tartalmú Erbaven® tablettával, míg külsőleg a 18 komponensű Erbaven® géllel dolgozhatunk.

Nagyon fontos tudni, hogy amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állunk az étrend-kiegészítők alkalmazása előtt ki kell kérnünk kezelőorvosunk véleményét. Az étrend-kiegészítők befolyásolhatják a gyógyszerek hatását, és napi dózisát.

Azt is tudnunk kell, hogy mindig minden esetben az életmódváltás a legelső lépcső javulásunk érdekében. Ez célzott, személyre szóló kiegyensúlyozott és vegyes étrendet, rendszeres testmozgást, bőséges folyadékbevitelt és a napi stressz ellensúlyozását egyaránt jelenti. Az étrend-kiegészítők csupán ezek után jönnek a sorban.

Olvass tovább a kiemeléseken keresztül.

Szép hétvégét;
Somogyi Rita