Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita, érdeklődni szeretnék, hogy várandósan (első trimeszter) fogyaszthatók-e a következő termékeitek: Echinaid Echinacea szirup, Propolisz csepp és szopogatós tabletta? Válaszodat előre is köszönöm, üdvözlettel: Dorottya

2018-10-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dorottya!

Igen, a felsorolt kiegészítők alkoholmentesek és biztonságosan fogyaszthatók a terhesség ideje alatt is, akkor, ha nincs egyéni érzékenységünk az összetevőkre, és nem vagyunk veszélyeztetett terhesek, mert utóbbi esetben csakis a kezelőorvosod beleegyezésével teheted meg mindezt.

Ezért arra kérlek, hogy az Echinacea szirup  egyéb összetevőit is tekintsd meg a kiemelésre kattintva. Az EPID® alkoholmentes propolisz csepp és az EPID® propolisz szopogatós tabletta már olyan kivonási eljárással készülnek, ahol az allergéneket a szelektív kivonást követően, Lactobacillus Helveticus-szal választják le. A szabadalommal védett eljárás hideg kivonást és a természetes oldószerek használatát írja elő. Az E.P.I.D.® propolisz termékek kiemelkedő polifenol tartalommal rendelkeznek, mely hatóanyag tartalom standardizált,  és magas biohasznosulásuk is tesztekkel igazolt.

Jó egészséget kívánok Neked és a babának is!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita