Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy terhesség alatt szedhető-e a Dr Chen vércukor egyensúly kapszula? Eddig minden vérvétel eredményem rendben volt, a 24. heti éhgyomri vércukrom és a terheléses is, viszont az utóbbi már hátérérték közeli volt. Nem fogtak diétára, de szeretném továbbra is kordában tartani a vércukrom. Előre is köszönöm válaszát! Üdvözlettel, Dóra

2019-09-03
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dóra!

Ha kontrollálni szeretnénk vércukorszintünk, akkor az elsődleges lépés a táplálkozás megreformálása. Vallom, hogy terhesség alatt nem szabad magunktól megvonni semmit, amit kívánunk, de ekkor is alapérték a minőségi, tápanyagokban gazdag ételek fogyasztása, a rendszeres testmozgás, és a bőséges folyadékfogyasztás. Mindezek mellett pedig jöhetnek az olyan természetes kiegészítők, amely rásegítenek, hozzájárulnak az egészséges vércukor értékekhez.

A Dr. Chen vércukoregyensúly kapszula helyett én azonban ezt a szerves krómmal dúsított Kapormag tablettát   ajánlom figyelmedbe. Minden tabletta 3000mg kapormag őrleménnyel támogatja vércukorszinted egyensúlyát.  

Jó egészséget kívánok Neked és a babának is!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita