Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék hogy propolisz cseppet szeretnék rendelni a kislányomnak immunerősítesre de látom hogy csak 3 éves kor felett ajánlott. Ő most 2 éves. Tudna nekem ajánlani valami mást helyette? Előre is köszönöm a segítséget Üdvözlettel Keil Timea

2018-10-30
Somogyi Rita válasza:

Kedves Tímea!

Természetesen. 2 éves kortól van egy igen hatékony kombó” - egy szinbiotikum és egy fanedv – melyek együttes alkalmazásáról, évről-évre gyűjtögetem a pozitív visszajelzéseket, a szülőktől.

Mivel az immunrendszer 70%-át a bélflóránk adja, ezért az immunerősítés elképzelhetetlen a bélflóra támogatása/restaurálása nélkül. Ezt ún. szinbiotikumokkal  erősíthetjük. Az immunrendszer egészséges működéséhez nélkülözhetetlenek az olyan elemi tápanyagok, amit a nyírfák csapolásával nyert bio nyírfanedvben  találunk meg, kolloidális formában. Utóbbi ráadásul egy olyan bio élelmiszer termék, aminek palackozása mögött 10 éves kutatómunka áll, és aminek ez az eljárása, ipari titokkal is védett. A termék annyira lágy és tiszta, hogy azt csecsemőkortól adagolhatjuk.

A termékekről a kiemelésre kattintva tudsz bővebben olvasni.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita