Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!Érdeklődni szeretnék,hogy miket lehetne alkalmazni szorongás és súlyos depresszió,illetve szezonális depresszió enyhítésére?Bármi érdekelne,amik esetleg beválhatnak ebben a helyzetben!Köszönettel:A

2019-01-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves A!

Súlyos depresszió esetén nem kerülhetjük meg a szakorvossal történő konzultációt, majd a szakorvos által ajánlott célzott terápiát és az esetleges gyógyszeres kezelést. Így kérlek, ez legyen a legelső lépés.

Sokat segít az életmódváltás is, a több mozgás, a tudatosabb táplálkozás és a bőséges folyadékbevitel. Természetesen kiegészítésként bevethetjük a gyógynövények erejét is, de ha gyógyszeres kezelés alatt állunk, akkor azokat csak akkor, ha azt a kezelőorvos is jóváhagyja.

Például a Stress® Control kivonat adaptogén gyógynövényeket egyesít, melyek támogatják a szervezet stresszhez való alkalmazkodását, harmonizálják, kiegyensúlyozzák a belső elválasztású mirigyeink, valamint az immunrendszerünk működését is. Csökkenthetik az extrém indulatokat és érzelmeket, mint amilyen a düh, szomorúság, vagy levertség. 

Fokozhatod a Stress® Control kúra eredményességét mikronizált citromfű tablettával  is, mely oldja a görcsöket, a szorongást, és segítséget jelent alvászavarok esetén.

Mielőbbi jobbulást kívánok! 
Üdvözlettel:
Somogyi Rita