Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy kamaszoknak (14, 16) adható e az olimp labs Zen-szen® ginseng vitamin? Ha igen, a napi 1 kapszulát mikor javasolt bevenni? Sportoláshoz és tanuláshoz gondoltam, hogy hasznos lehetne. Kicsit elbizonytalanított az "egyéb" hatása..., de gondolom az egy kapszulánál nem jelentkezik. Válaszát köszönöm. Üdv: Rita

2017-01-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rita!

Aktívan sportoló 14 és 16 éves gyerekeknek, már a felnőttekével megegyező tápanyagszükséglete van. A Zen-szen® vitamin  naponta 1 kapszulával szedve kiválóan teljesíti szellemi-fizikai frissítő hatását, ennél nagyobb dózis (2x1 kapszula/nap) rendszeres szedésére csak feszültséggel teli időszakokban, betegségből való lábadozás alatt, vagy impotencia és sterilitás esetén van szükség.

Alternatívaként jó szívvel ajánlom Energia csomagunkat,  amely pontosan arra hivatott, hogy segítsen többletenergiát adni számunkra, hogy újra megtaláljuk csúcsformánkat.

A csomagban találunk egy palack sötétlila Acai koncentártumot  (ez egy fantasztikus ital, ami természetesen mély színét annak köszönheti, hogy az acai héjában rejtőző egyedülálló hatóanyagok is bele kerültek)

és egy doboz standardizált növényi koffeint tartalmazó Guaranax® kapszulát.   (A benne található koffein teljesen más, mint ami a kávéban van: lassabban oldódik fel és kevésbé erőszakosan serkenti a testet.) Üdvözlettel; Rudolf Rita