Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy inzulinrezisztencia mellett szedhető e a Lipo+ és a Puridren lúgosító-méregtelenítő koncentrátum. Válaszát előre is köszönöm! Anikó

2018-04-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Anikó!

Az inzulinrezisztencia egy olyan állapot, amit életmódváltással tudsz hosszú távon és hatékonyan kezelni. Egyrészt rendszeresen kell mozognod - hiszen a mai napig ez a legjobb szénhidrát anyagcsere serkentő módszer-, másrészt pedig naponta többször enned, de csak akkora mennyiséget, mint az öklöd, továbbá szigorúan betartva az előírt napi szénhidrátbevitelt. Végül ügyelned kell a rendszeres és bőséges folyadékbevitelre is.

Az IR elleni küzdelemben termeszesetesen étrend-kiegészítők is alkalmazhatók, de azok fogyasztásáról a kezelőorvossal is egyeztetni kell, amennyiben gyógyszeres kezelés alatt állsz. Fentiek mellett, az Általad említett Puridren lúgosító- méregtelenítő koncentrátum  és a Lipo+ haslaposító főzet  fogyasztásának bátran láss neki, ám ügyelj a minimum 60, de inkább 120 napos kúraidő betartására.

Érdemes használnod még a Greenté spray- t,  ami amellett, hogy fokozza az anyagcserédet és csökkenti az étvágyadat, célzott és hatékony segítség metabolikus szindróma és inzulinrezisztencia esetén.

Végül figyelmedbe ajánlom az oldalunk szaktanácsadó orvosának, Dr. Bakanek Györgynek a cukorbetegségről és az inzulinrezisztenciáról írt cikkét. Egészen biztosan sok Rád vonatkozó hasznos tanácsot fogsz találni benne. :) Ide kattintva olvashatod

Üdvözlettel: Somogyi Rita