Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy hajnövesztésre tudna-e valamit ajánlani? A bio kapszulájukat már szedtem régebben de sajnos nem vettem észre változást, pedig sokáig szedtem de valamiért nem volt semmi hatása :( Most a ricinus olajos pakolást csinálom hetente, olvastam hogy attól sűrűsödik is meg nő is a haj. Kiváncsi leszek, de gondoltam valamit még tehetnék az ügy érdekében ha ez se válna be, mármint a pakolás :) Köszönettel

2018-02-22
Somogyi Rita válasza:

Kedves Niki!

A hajhullásnak számtalan kiváltó oka lehet, mégis leggyakrabban tápanyaghiány áll a  hátterében,  és ilyenkor valóban a  Bio Silica® szokott a legjobb választás lenni.

Egyéb kiváltó ok pl.: a stressz, ami egyébként tovább növeli a tápanyaghiányt, ezért ebben az esetben Stresszoldó adaptogén kivonatokat alkalmazunk és Sörélesztő tablettával is kiegészíthetjük a kúrát.

Szintén gyakori kiváltó ok a pajzsmirigy nem megfelelő egészsége, itt általánosan 3 tápanyagra van szükség (független, hogy alul- vagy felülműködő, esetleg autoimmun eredet-e) Szerves szelénre, Szerves cinkre és D3-vitaminra.

És ott vannak az egyéb hormonháztartással kapcsolatos kiváltó okok, amikor nagyszerű segítség a gamma-linolénsav, ami a Ligetszépe olaj kivonatban található meg nagy mennyiségében. Ez a zsírsav hormonszabályzó, és egyébként is hozzájárul a haj, a bőr és a körmök egészségéhez, szépségéhez.

De lehet egyszerű vashiány, ilyenkor a Világszabadalommal védett, szerves vaskapszula az ajánlott kiegészítő. 

Egyszóval sokféle kiváltó ok lehet, és bár a kiegészítőket kombinálhatjuk egymással, és természetesen külsőleg is használhatunk hajhullási elleni samponokat és hajcseppeket, mindezek mellett életmódváltásra is szükség van, pl,: tudatosabb táplálkozásra, bőséges folyadékbevitelre, és  mindenekelőtt egy alapos kivizsgálásra, hogy célzottan tudd alkalmazni fentiek közül az adott problémádra való terméket.

Minden felsorolt termékről részletesen tudsz olvasni ha a terméknevekre  kattintasz.
Üdvözlettel: Somogyi Rita