Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy gyakran kiujjuló felfázásokra milyen lehetőségek vannak? Többedszerre vagyok felfázva, valamint a derekam is megfázott. Elmegyek orvoshoz, de szeretnék a gyógyszereken kívül olyan lehetőséget is ami megelőzi a további felfázásaimat. Valamit van egy olyan problémám, hogy a hajvonalam kétoldalt a homlokomnál csúszik felfele. Van egy enyhe hajhullásom is, valamint a térdemben egy izületigyulladás (és egy baker ciszta a bal térdemnél hátul). Erre szertnék valamilyen megoldás. Most Cotifibra bélradírt szedek. Köszönettel: Éva

2017-11-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

A Cotifibra bélradír egy kiváló alapozás, hiszen az immunrendszer 70%-át adó bélflórában tesz rendet. Mivel salaktalanítja a belek falát és segíti a bélflóra hasznos baktériumainak szaporodását, ezáltal bármilyen kúra eredményesebb lehet, többek között jobb felszívódással tudnak majd működni a hatóanyagok.

Vissza-visszatérő felfázásoknál a cukor, fehér liszt, vagyis a finomított szénhidrátok csökkentése az, amit először javaslok. Másodszor a folyadékbevitel növelését, melyhez kiegészítésként nagyszerű a vese meridián teakeverék.

Ezt követően jöhet még 3 kiegészítő. Az egyik a tablettánként 6000mg tőzegáfonya őrleményt tartalmazó Cranberry kivonat,  melynek fogyasztása közben egy hippursav nevű anyag termelődik a szervezetben. A hippursav gátolja a fertőző baktériumok szaporodását a húgyúti rendszerben, így a húgyúti fertőzéseket és felfázásokat csillapítja, ami hatékony segítség húgyhólyag és húgycsőgyulladások kezelésében is.

A másik egy természetes alapú mikrobaölő kivonat ami Fitotree névre hallgat. Grapefruit, teafa, rozmaring és kakukkfű olajkivonatai a kórokozók citoplazmájának membránját pusztítva, szabhatnak gátat a betegséget okozó baktériumoknak.

A harmadik kiegészítő pedig nem más, mint a C-vitamin, melyből napi 2000mg-ot fogyassz a Cranberry és Fitotree kivonatokkal együtt, egyrészt mert segíti mindkettő biohasznosulását, valamint erősíti a saját immunrendszert, hogy eredményesebben tudjon megküzdeni a fertőzéssel.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita