Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy érszűkület kezelésére milyen természetes gyógymódokat szereket tudna nekem ajánlani. A legsúlyosabb panaszaim a lábszár és comberezetet érintik. Válaszát előre is köszönöm! Üdvözlettel Marika

2017-09-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Marika!

Igaz értágításhoz van egy mesterhármas kiegészítő, ami keringés csomag  névre hallgat. DE!

Az étrend-kiegészítő tápanyagok nem helyettesítik a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, a bőséges folyadékbevitelt, a rendszeres testmozgást, különösen nem érszűkület esetén, hiszen annak kialakulásában a helytelen életmód is óriási szerepet játszhat! Továbbá fel kell deríteni az érszűkülethez vezető okot, okokat (pl.: cukorbetegség, magas vérnyomás, elhízás, májbetegség…), mert azt/azokat is kezelni kell.

Ezért arra kérlek, étrendedet ennek tudatában egészítsd ki csak a kivonatokkal.

A csomagban érfal és kötőszövet erősítő standardizált fokhagyma kivonatot, szintén standardizált Szőlőmag tablettát és nagy dózisú C-vitamint  találunk, melyek a népi gyógyászatból ismert értágító, keringést javító, érvédő tápanyagok.

Mindezt kiegészíthetjük még Omega zsírsavakkal melyek az érfal károsításában fő szerepet játszó rossz koleszterin, túlsúly, és a vérnyomás ellen is hatákonyak, melyek az érelmeszesedés fő rizikótényezői.

Ha a kiemelt terméknevekre kattintasz részletesen is tudsz róluk olvasni!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita