Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy a Zöldkávébab, a Króm, a Gambe Slim és a ChiliShape szedhető-, alkalmazható-e együttesen? Előre is köszönöm válaszodat! Üdvözlettel, Mili

2019-04-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mili!

Kitűnően választottál, hiszen ezeket a kombinációkat jómagam is ajánlani is szoktam együtt. A szerves zöldkávé   és a szerves króm  megtámogatja testsúlycsökkentést célzó diétádat, a Gambe Slim®  és a Chillishape®  pedig hatékony segítséget nyújt a makacs narancsbőr ellen kívülről - belülről.

Fontos tudni azt, hogy a narancsbőrtől való megszabadulás egy hosszabb folyamat, és életmódváltást is követel tőlünk. Az életmódváltás lépéseiről és további célzott kiegészítőkről is olvashatsz, ha erre a kiemelésre   kattintasz. Ha követed ezeket az ajánlásokat, növelheted kúrád sikerét.

Ha a zöldkávé és szerves króm kúrád végére érsz ajánlom figyelmedbe legújabb termékünket, a Chilliburner® zsírégető tablettát , ami 15 db csípős chili paprika kapszaicin tartalmával képes tovább fokozni az eredményeket, pontosabban más oldalról (termogenikus zsírégető) fokozza a testsúlycsökkentést.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita