Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék hogy a Stress controll-t lehet e szedni Rivotril -reggel 0.25 este 0.5mg és Faxiparol -reggel 1- mellé? Nagyon szeretném letenni ezeket a gyógyszereket! Ez segíthet ebben is? Köszönöm! Nagyon várom válaszát! :)

2017-01-08
Somogyi Rita válasza:

A Stress® Control kapszulát nyugodtan fogyaszthat a gyógyszerei mellett is (természetesen a kezelőorvosa tudtával és beleegyezésével), hiszen ez egy adaptogén kivonat, ahol a kulcsszó az adaptáción, azaz a tökéletes alkalmazkodáson van. Egy adaptogén növényi kivonathoz nem tudunk hozzászokni, és nem befolyásolja a gyógyszeres kezelésünket, mert „intelligens”, tehát csak akkor hat, ha szükség van rá, és úgy ahogy az adott pillanatban az a legideálisabb. A tudománynak a mai napig nem sikerült az adaptogén növényekhez hasonló precizitású készítményt előállítani. 300 gyógynövényből mindössze 1 rendelkezik ilyen jótékony hatással!

Ez a kapszula 6 olyan adaptogén gyógynövény kivonatot egyesít, melyekről a legtöbb tanulmány és megfigyelés készült a stressz ellensúlyozására a napjainkig. Ezek a kivonatok nem álmosítanak el, nem szedálnak le, hiszen nem nyugtatók, nem altatók, ennek ellenére kiválóan segítik a minket érő mindennapi stresszhez való alkalmazkodást. Abban is segítség lehet, hogy idővel a gyógyszeradagot csökkenthesse, vagy ne kelljen később erősebb gyógyszerre váltania, de erre csakis a szakorvos tudtával és támogatásával kerülhet sor.

Üdvözlettel; Rudolf Rita