Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita érdeklődni szeretnék hogy a papaya és a noacidet lehet e együtt alkalmazni a másik kérdésem az lenne hogy voltam vérvételen és cukrom éhgyomorra 7.8 volt és ki derül hogy vashiányos is vagyok mert 5.8 lett a vasam ezek mellett alkalmazható ez két termék várom válaszát!

2020-12-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

A fermentált papaya koncentrátumot és a No-Acid savlekötő tablettát igen gyakran alkalmazzák együtt vásárlóink, hogy a refluxxal kapcsolatos kellemetlen tüneteket csökkentsék. Fontos azt is tudni, hogy ezen kiegészítők alkalmazása mellett sem kerülhetjük meg az életmóddal kapcsolatos változtatásokat. Erről a kiemelésre kattintva tudsz bővebben olvasni.

Amennyiben diétát írtak elő a megnövekedett cukorérték miatt, úgy a papaya napi adagjának szénhidráttartalmát be kell építeni a diétába. A napi adag 3,5 g CH-t tartalmaz, ebből 2,9 g cukor (a fermentációhoz 1,56 g fruktóz szükséges). Amennyiben gyógyszert kell szedned, úgy mindenképpen egyeztetni kell az orvossal is, mielőtt étrend-kigészítő alkalmazásába kezdesz.

A vashiány miatt a Chela-Ferr® Forte szerves vas készítményt ajánlom figyelmedbe. Ebben a kapszulában a vasiont aminosavas kelát kötés veszi körbe, kíméletes a gyomorhoz, és nem halmozódik fel a szervezetben. Bátran kombinálhatod a papaya koncentrátummal és a No-Aciddal is.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita