Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy a Lipo has kúra alkalmazható e együtt a Cotifibra bél tisztító kúrával? A zöld kávé kapszula szedhető e ez idő alatt? Inzulin rezisztencia betegségnél szedhetőek e a termékek? Köszönöm, Tisztelettel, Marianna

2018-10-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Marianna!

A Cotifibra bélradír és a Lipo+ koncentrátum 2 hasonló termék, hiszen mindkettő alapját prebiotikus rost adja, így párhuzamos alkalmazásuk nem szükséges.

Inkább azt kellene megnéznünk, hogy milyen problémával állunk szemben.

A Cotifibra bélradírban jelentősen magasabb a prebiotikus rosttartalom, 7000 mg ivótasakonként. Így elsősorban azoknak ajánljuk, akik bélbetegséggel, ételallergiával küzdenek, vagy az olyan kellemetlen tüneteik, mint puffadás, hasi diszkomfortérzet, több, mint egy éve fennállnak. 

Ha a tünetek egy éven belüliek, valamint elsősorban az alakformálás a cél, akkor a Lipo+ lesz az a készítmény, amire szükséged van.

Akár a Cotifibrát, akár a Lipo+-t választod a Szerves zöld kávé kapszulát  természetesen alkalmazhatod mellettük.

A készítményeket inzulinrezisztenciások is szedhetik, csak a szénhidrátmennyiséget kell beleszámolni a diétába. A Cotifibra bélradír esetén ez 15,5 g gyors felszívódású szénhidrátot jelent, melyből 1,33 g a cukor, míg a Lipo+ esetén kb. 22 g lassú felszívódású szénhidrátról beszélhetünk.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita