Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! érdeklődni szeretnék, hogy a ligetszépe, cink, szelén és halolaj kapszulák szedhetőek-e egyszere várható-e ezektől a petesejtek minőségének javulása (lombik programhoz). Ezekkel egyidejűleg a cotifibra bélradír szedhető-e. Köszönettel, K. Andrea

2018-07-11
Somogyi Rita válasza:

Kedves K. Andrea!

Nem csak, hogy szedhetőek együtt a felsorolt tápanyagok, de kiválóan ki is egészítik egymás hatását. A Cotifibra bélradír prebiotikus rostanyagai több szempontból is támogatnak. Egyrészt kolonizálják a bélflórában élő hasznos bélbaktériumokat, melyek fokozzák a tápanyag felszívódást, és számos tápanyag előállításáért is felelnek, mint B-vitaminok, az immunvédő, gyulladáscsökkentő és antibakteriális vegyületek, de még a K2-vitamint is szintetizálják. Ezért adja bélflórád az immunrendszered 70%-át!  Az ivótasakok kivi rostot és enzimet is tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a toxikus méreganyagok mennyiségének csökkentéséhez. Mindez pedig támogatja tested öngyógyító folyamatait, ami nagy segítségedre lehet, tervezett lombik programodban is.

A ligetszépe olaj kapszula, a szerves cink tabletta  és a Gold Omega3® Halolaj koncentrált kivonat, fantasztikus kiegészítők hormonális egyensúlyvesztés esetén. Így hozzájárulhatnak a petesejtek minőségének javulásához is. Sőt ezt a csomagot D3-vitaminnal és napi 1000mg méhpempő kivonattal is dúsíthatod a még jobb eredmények érdekében!

Ugyanakkor hormonális egészségünk szempontjából nagyon fontos lépés még a stressz-mentesítés (növeld a progeszteront! – azaz csökkentsd a stresszt), és a tudatos étrend, ami könnyen emészthető, magas rosttartalmú és kiemelkedő tápanyag tartalmú legyen, továbbá a testmozgás! – ezekről se feledkezz meg, kérlek.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Somogyi Rita