Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita!Érdeklődni szeretnék,hogy a Flu propolisz megemelheti-e a vércukorszintet a gyermeknél 3 üveggel fogyasztott el a kislányom egy hónap alatt napi 2x 5 ml.És a Jelly propolisz vitaminból pedig naponta 3-4-et.Ferzym ampulla reggel 1 db.Most kezdtük a 2 hónapos kúrát.Válaszát előre is köszönöm szépen.Egyébként penészgomba,poratka allergiás és ebből kialakul az asztma!Esetleg tudna-e ajánlani erre valamit? Üdvözlettel:Piroska

2020-11-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Piroska!

A Flu Junior szirup étrend-kiegészítő termék nádcukrot (szacharózt) tartalmaz, adagonként (10 ml-ben) 7,4 g-ot, valamint 500 mg eukaliptusz mézet. Még cukorbetegség esetén is fogyasztható, ha a szénhidráttartalmát (~7,4-8,5 g) beleszámoljuk a diétába. A Ferzym® ampullát  is minden további nélkül fogyaszthatják akár cukorbetegek is.

A Jelly Junior gumicukor csak természetesen előforduló cukrot tartalmaz, 100 g termékben van 81 g szénhidrát (amelyből 0,5 g cukor).

A fentiekből is láthatod, hogy ezek a kiegészítők nem okoznak hirtelen vércukorszint emelkedést, és még cukorbetegség esetén is beilleszthetőek a diétába. Ha kislányod vércukorszintjében az utóbbi időben ingadozás állt be, ott valamilyen más okot kell keresnünk a háttérben.

Allergia esetén helyre kell állítanunk az immunrendszer működését, ehhez tökéletes választás a Ferzym® ampulla és a Flu Junior is. Mellette pedig olyan természetes antihisztamint adhatsz még a gyerkőcnek, mint a Nordic Koivu® bio nyírfanedv, amely már csecsemőkortól fogyasztható.

Jó egészséget kívánok Nektek! 

Üdvözlettel:

Somogyi Rita