Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnék, hogy a Chillishape gélt térden és belső combon is lehet használni? Sajnos a térdem és a combom ödémás,és a térdemen nagyon zavar az a plusz réteg amitől fáj is. Valamint úgy használható,hogy a térdhajlatom visszeres? A combom meg néhány helyen hajszáleres,attól függetlenül a nem hajszáleres területen használható? A gélt lábszáron is lehet alkalmazni ? Az lenne még a kérdésem,hogy a Gambe Slim mellett hogyan használjam a Diurerbe Forte italkoncentrátumot? Ez a kettő szedhető együtt a beta-SOLAR kapszulával? Előre is nagyon szépen köszönöm a választ! Üdv: Nóra

2020-07-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nóra!

A Chilli gélt alkalmazhatod combon, karon, hason, popsin, és igen, ha szükséges, akkor a lábszáron is. Azonban használata sajnos nem javasolt visszeres, hajszáleres felületen.

A Chilli gél elsősorban a narancsbőrös panaszoknál nyújthat segítséget, ödéma esetén sokkal célzottabb kiegészítő a Gambe Slim® főzet és a Diurerbe® italkoncentrátum .

A Gambe Slim® főzetből 2x12,5 ml-t fogyassz el naponta, önmagában vagy egy kis pohár folyadékban feloldva. A Diurerbe® italkoncentrátum napi adagja 20 ml, melyet fél liter folyadékban oldj fel, és a nap folyamán három részletben fogyaszd el. Ezek mellett nyugodtan alkalmazhatod a beta-SOLAR® napozóvitamint  is.

Amennyiben külsőleg is szeretnél tenni úgy inkább az Erbaven® gél -t és Erbaven® tapasz- t  ajánlom figyelmedbe.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita