Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődni szeretnák, joga a Kollagén aktív plus rágótabletta konkrétan melyik típusú kollagéneket és milyen arányban tartalmazza? A veblapon csak az olvasható, hogy stimulálja mind az 5 típusú kollagén termelését, de azt nem találtam meg, hogy melyik típusokat tartalmazza. Még azt szeretném kérdezni, hogy a Puridren és a Lipo+ folyadékokat össze lehet keverni egy polack 1,5literes ásványvízben, vagy külön-külön kell fogyasztani ezeket? Várom megtisztelő válaszát! Köszönettel B. Ottó

2019-05-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Ottó!

Ahhoz, hogy a Kollagén aktív plus rágótabletta  belsőleg tényleg hasson, molekuláris szinten egy kis cselre volt szükség! Egy egyedülálló a kollagén-mátrixot tartalmaz, ami egy enzimes feltárási technológiának köszönhetően stimulálja a test 5 legfőbb típusú kollagén szintetizálását a szervezet számára. Ezek az anyagcsere szintjén más és más szerepet töltenek be az emberi szervezetben. A legfőbb típusok, és ahol megtalálhatók:

I. típusú kollagén: bőr, csontok, inak, szalagok

II. típusú kollagén: porc és a szem szerkezete

III. típusú kollagén: máj, tüdő, artériák

IV. típusú kollagén: vese és a belső szervek

V. típusú kollagén: méhlepény, haj szerkezete

A Lipo+  és a Puridren® főzeteket kérlek ne keverd egy palackba, azokat külön-külön másfél liter vízben javasolt feloldani. Ez azért is szerencsés megoldás, mert így a folyadékbeviteled könnyedén megemelheted 3 literre, ami a kúra ideje alatt minimálisan elvárható mennyiség.

Sok sikert kívánok kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita