Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődnék, hogy hideg lábra, milyen terméket tudna ajánlani nekem. Rendszeresen úgy érzem, hogy jéghideg a lábam a térdemig, ha mozgok jobb, de ülve nagyon hidegnek érzem. Köszönettel Éva

2017-11-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

A legfontosabb, hogy panaszaiddal mindig először szakorvoshoz fordulj, mert pontos diagnózis ismeretében lehet csak tudatosan életmódot változtatni, és azt célzott kiegészítőkkel kiegészíteni.

Így hát kérdésedre is csak általánosan tudok válaszolni:
Ilyen panaszoknál legtöbbször az elégtelen vérkeringés okozza a tünetet. Bevált keringést javító belsőleg a Mikronizált Ginkgo biloba tabletta kivonata, ami az egész test vérkeringését javítja, és ezzel enyhíti a végtagok, valamint a bőr és az izmok vérellátását is, ami hozzájárul a hideg láb és kéz tüneteinek felszámolásához.

Külsőleg is érdemes masszírozni az érintett felületet a keringés javításának érdekében. Ehhez egy 18 féle növényi kivonatot tartalmazó, ERBAVEN® gél névre hallgató terméket ajánlok figyelmedbe, ami kifejezetten ereinek vérkeringését támogatja.

És még egy fontos tanácsom van. Figyelj a bőséges folyadékfogyasztásra, hiszen a normál keringéshez elengedhetetlen a megfelelő folyadék utánpótlás, és próbálj meg minél többet mozogni. Ez lehet esti séta is, csak legyen rendszeres. Csupán a sok üléstől is lassulhat a keringés. - ahogy írod is. Az ülés ugyanis nem természetes testhelyzet, gondold el a térdhajlatban futó ereket, ahogyan meghajlanak, mint egy slag, amiben csökken a nyomás.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita