Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődnék, hogy az Erbaven tabletta mellett szedhetem-e a Fitotree kapszulát, visszér műtét után kezdtem az Erbavent szedni, de szemölcsök, gyengébb immunrendszer miatt szeretnék egy Fitotree kúrát tartani. Illetve a Lipo+-t ezek mellett lehet-e inni, vagy várjam meg a Fitotree végét? (Tavasszal végigcsináltam egy Lipo+ kúrát, és szeretném megismételni, mert nagyon jó hatással volt, de akkor semmi mást nem szedtem, ezért vagyok tanácstalan.) Válaszát köszönöm! Üdvözlettel: Zita

2017-08-16
Somogyi Rita válasza:

 

Kedves Zita!

Nyugodtan használhatod párhuzamosan a FitoTree kapszulát és az ERBAVEN® tablettát. Jól el is tudod osztani az adagolást, hiszen az ERBAVEN® tablettát reggel érdemes bevenni a FitoTreet pedig 2x1 szemet étkezés közben, mondjuk ebéd és vacsora közben.

A szemölcsök végett kitűnő választás a FitoTree, de a Lipo+  koncentrátum helyett ajánlok egy másik prebiotikus béltisztítót, ez pedig a Cotifibra bélradír. 7000 mg prebiotikumot tartalmaz a napi adagja, ezzel pedig célzottabban tudod támogatni a bélflórádat, hogy megtelepedjenek a hasznos baktériumok. Szemölcsök megjelenése esetén mindig felhívom a figyelmet a bélflóra támogatására. Emellett a Cotifibra is lazítja a lerakódott salakanyagokat.

Immunrendszer és bélflóra támogatással persze csakis pozitív irányba támogatod a szervezeted, de természetesen ebben az esetben is fel kell hívnom a figyelmedet, hogy a szemölcsök ellen soha ne csak házilag, étrend-kiegészítőkkel küzdjünk. Minden esetben érdemes megmutatni bőrgyógyásznak. Ugyanis szakorvos fogja tudni típus szerint megállapítani, hogy milyen szemölcsről van szó és, hogy milyen célzott kezelést kell az adott esetben alkalmazni.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita