Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita érdeklődnék, hogy az alábbi termék állati vagy növényi eredetű? http://anatur.hu/kollagen-activ-plus-tabletta-szabadalommal-vedett-kollagen-matrix-a-haj-bor-kormok-porcok-egeszsegeert ha esetleg állati, melyik növényi kapszulával tudnám ezt helyettesíteni, amelyik hatásában ugyan ezt tudja? Köszönöm, Zsani

2018-04-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Zsani!

A Kollagén Activ plus tabletta tengeri halból kivont hidrolizált kollagént tartalmaz. A piacon csak állati eredetű kollagén kapható, de ha nem kívánsz állati eredetű kollagént fogyasztani, akkor is van számodra megoldásom, ami nem más, mint a Szerves, fermentált hialuronsav tabletta!

A hialuronsav kistestvére a kollagénnek. Együtt vannak jelen a bőr és a porcsejtekben. A hialuronsav táplálja és fiatalon tartja a kollagén rostokat. Volument biztosít a kötőszövetnek, hidratálja a bőrt, táplálja a hajat, körmöket, és segíti a porcok regenerálását.

Ha a kollagént haj- bőr-és körömszépítéshez választottad volna, akkor a hialuronsav tabletta mellé ajánlom még számodra a  Bio Silica kapszulát  is kiegészítésként, melyről a kiemelésre kattintva olvashatsz tovább.

Amennyiben a porcok és ízületek egészségének javítása a cél, akkor a hialuronsav tabletta mellé, napi 2000mg Retard C-vitamint fogyassz. – és ne feledkezz meg a bőséges folyadékbevitelről sem!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita