Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődnék, hogy árulnak-e növényi eredetű kollagént? Illetve a chili krém miért nem ajánlott hajszáleres bőrön? Köszönöm!

2019-06-12
Somogyi Rita válasza:

Kedves Viktória!

Nagyon sok kísérlet folyt és folyik napjainkban is, növényi eredetű kollagén kinyerésére, de a mai napig nem sikerült olyan jó felszívódású kivonatot kapni, mint az állati eredetű.

Ugyanakkor, ha nem kívánsz állati eredetű kollagént fogyasztani, akkor itt van számodra a Szerves, fermentált hialuronsav tabletta!

A hialuronsav kistestvére a kollagénnek. Együtt vannak jelen a bőr és a porcsejtekben. A hialuronsav táplálja és fiatalon tartja a kollagén rostokat. Volument biztosít a kötőszövetnek, hidratálja a bőrt, táplálja a hajat, körmöket, és segíti a porcok regenerálását.

Ha a kollagént haj- bőr-és körömszépítéshez választottad volna, akkor a hialuronsav tabletta mellé ajánlom még számodra a  Bio Silica® kapszulát is kiegészítésként, melyről a kiemelésre kattintva olvashatsz tovább.

Amennyiben a porcok és ízületek egészségének javítása a cél, akkor a hialuronsav tabletta mellé, napi 2000mg Retard C-vitamint  fogyassz, és ne feledkezz meg a bőséges folyadékbevitelről sem!

Thermo hatású gélek, így a chili gél használata azért nem javasolt hajszáleres bőrfelületen, mert serkentik a vérkeringést, így pedig nagyobb teher került az egyébként is meggyengült érfalra. Alternatívaként használhatjuk az Aloe Vera feszesítő testápolót, és szőlőmag kivonattal illetve napi 2000mg Retard C-vitaminnal pedig megtámogathatjuk ereink egészségét.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita