Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdeklődnék, hogy a Cotifibra csak a has, derék körfogatot csökkenti, egyéb területre nem hat? Így fura alak keletkezhet (karcsú derék, nagy fenékkel, esetleg vadtag combokkal). 3. hónapja vagyok életmód váltásban és közel 1 éve rendszeresen mozgo. A hasam már alakul, de lejjebb alug mmozdul a centi. Mindenkinél hatásos? Üdv! B. Mónika

2018-02-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

A Cotifibra bélradír egy béltisztító készítmény, és mint ilyen, az alapokat teremti meg a sikeres fogyáshoz, fő hatásánál fogva a haskörfogat csökkentéséből veszi ki a részét.

Fontos, megértenünk, hogy a  testsúlycsökkentést célzó étrend-kiegészítőkkel mindössze mankót kapunk a hónunk alá, hogy gyorsabban érjünk célba (anyagcsere fokozás, étvágycsökkentés, vércukorszint szabályzás, rostpótlás…..), és legyen kitartásunk, amikor holtponthoz érünk. Ezek a faktorok azonban nem alábecsülendő tulajdonságok.

És, mivel étrend-kiegészítőkről beszélünk, a név is mutatja, hogy azokkal kiegyensúlyozott vegyes étrendet kell kiegészíteni. Ezért egy étrend-kiegészítőtől soha ne várjuk azt, hogy helyettesíteni fogja életmódváltásunkat, melynek alapja a tápanyagokban gazdag, minőségi táplálkozás, ami elsősorban a szénhidrátokat redukálja, és kerüli a finomított, feldolgozott, élelmeknek nem nevezhető ételeket.

Nem helyettesíti természetesen a bőséges napi folyadékbevitelt, a rendszeres testmozgást és szellemi-mentális egyensúlyunkat sem, mely alapok mind szükségesek ahhoz, hogy EGÉSZségről, és egészséges testsúlycsökkentésről beszéljünk.

Tehát, ha odafigyelünk a fentiekre, akkor nem fordulhat elő, hogy máshol nem mutat eredményt a centizés.
Üdvözlettel: Somogyi Rita