Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Érdekelne a Gambe Slim (combra) termék, de kicsit szkeptikus vagyok. Kb. 2 éve kezdtem életmód váltásba. Rengeteget olvastam ezzel kapcsolatban, de mindenhol azt, hogy helyi fogyás nincs. Érdekelne, hogy a termék hogy tud csak combra hatni? (Azért érdekelne, mert bár heti 3x edzek, de sajnos a comb formálására írt gyakorlatokat - beszűkült csípőízület miatt - nem tudom csinálni. Így, ha garanciát tudtok vallalni, hogy valóban karcsúbb lehet a comb, szívesen kipróbálnám.) Ezen kívül néztem a chiligél terméket is, de úgy láttam , azt nem tudom használni (seprűvéná miatt). Érdeklene, hogy az Aloe vera feszesítő gél van-e olyan hatásos? Válaszod előre is köszönöm ! Tóthné Mónika

2019-06-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

Valóban igazad van. Olyan, hogy kizárólag helyi fogyás”-, nincs. A Gambe Slim® koncentrátum  sem csak kifejezetten a combokra hat, azonban a változás mégis itt a leglátványosabb.

Hogy miért? Mert a vaskosabb combok, a combokon megjelenő narancsbőr, és a lábak vizesedése illetve zsírosodása mindig visszavezethetők nyirokpangásra. A Gambe Slim® gyógynövényes kivonatai serkentik a nyirok és vérkeringést, aminek pangó működése felel ezekért a jelenségekért, és a napi adagban, 1500mg kötőszövet edző kollagénnel is dúsított, hiszen a kötőszövet gyengesége is hozzájárulhat mindehhez. Idővel, ha hízásra hajlamosak vagyunk, akkor a combok, de még a térdek is párnásodni, oszloposodni kezdenek. A nyiroktisztítás elősegíti, hogy a lábak természetes vonalát visszakapjuk, és ez különösen látványos az első hónap után, a boka vonalán. A kiváltó okok között szerepel a hormon kiegyensúlyozatlanság is, ami visszatartja a vizet, és salakot. Ha ez igaz rád, akkor a Gambe Slim® koncentrátumot érdemes kiegészíteni a DIURERBE® névre hallgató italkoncentrátummal  is.

Kívülről is fokozhatod az eredményeket az általad is írt Aloe Vera feszesítő testápolóval, amit még hatékonyabbá tehetsz, ha speciális kozmetikai fóliával  kombinálod.

Mindez persze nem jelenti azt, hogy nem kell odafigyelnünk életmódunkra. Nincs olyan kiegészítő, ami önmagában lenne képes meghozni a sikereket. Egy testsúlycsökkentő és alakformáló program része mindig; az életmódváltás, ami a rendszeres testmozgás mellett, odafigyel a napi szénhidrátok bevitelének csökkentésére (napi 180-210gr), a rostbevitel növelésére, és a bőséges folyadékbevitelre is. Ha ezeket a praktikákat kombináljuk, akkor az lesz a garancia a sikerre.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita