Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita. ERBAVEN gél, tabletta, ivógél termékek után érdeklödnék. Hajszálerek és vannak vastagabb viszerek amik mostanság jöttek ki. Már voltam viszérütéten 3x de föl érem nem vették még ki mert az jól müködik. Csak ahol ki szedték eret mellette ki jön. Ezért szeretném kérdezni hogy a három ERBAVEN termék mennyi idö után lesz látszat hogy erek halványulnak. Tablettát és ivogél egyszerre szedhető? Előre is köszönöm válaszodat. Üdvözlettel Karolina

2020-06-26
Somogyi Rita válasza:

Kedves Karolina!

Visszeres panaszok esetén a vizsgálatot mindig az életmóddal kell kezdeni. A panaszok kiváltó oka között szerepelhet ugyan veleszületett kötőszöveti gyengeség, de az alacsony rostfogyasztás, a mozgáshiány, a súlyfelesleg és a finomított szénhidrátok túlzott fogyasztása a leggyakoribb előidézői, vagy fokozói a panaszoknak.

Az Erbaven® tabletta és az Erbaven® ivótasak nagyon hasonló összetételű, ezért együttes fogyasztásuk nem szükséges. Mindkettő alapját a 300 mg T-vitamin képezi, ezen túl az ivótasak nagyobb mennyiségben tartalmazza a gyógynövényes összetevőket, és folyékony állaga miatt a felszívódása is kedvezőbb, ezért én inkább az ivótasak fogyasztását javaslom.

Mellette pedig egészítsd ki a kúrát külsőleges kezelésekkel is. Nappalra nyugodhat használd az Erbaven® gélt , éjszakára pedig helyezz fel egy Erbaven® tapaszt, mely 6-8 órán keresztül adja le hatóanyagait.

Visszeres és hajszáleres panaszoknál sokat számítanak a kötőszövet erősítő tápanyagok. Ehhez hasznos napi 2000mg Retard C-vitamin  fogyasztása, ami nem csak az erek és keringés egészsége szempontjából fontos, de a kollagén képzés okán is, ami szintén erősíti a kötőszövetet.

És, ha letelt az Erbaven® tabletta kúra, válts szerves szőlőmag tablettára, ami 95%-os OPC tartalmával felel az érrendszer, és a kötőszövet egészségért.

A kúraidő minimum 60 – maximum 120 nap, az egyensúlyvesztés mértékétől függően. Elképzelhető az is, hogy kúrádat majd meg kell ismételni, éppen ezért sajnos nem tudom Neked pontosan megmondani, hogy mikor fognak halványodni a visszerek.

Kezdd meg a kúrát, és mellette változtass az életmódodon is, hogy minél hamarabb sikereket könyvelhess el.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita