Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita !Én november óta fogyasztom a puridren gambe slim és lipo főzetet .Pár napja levertség ingerlékenység ,szédülés ,hányinger fáradtság álmosság minden egésznap .Lhet hogy ettől van ez esetleg valamit lehetne rá szedni hogy enyhüljön .?

2018-01-23
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dobó Krisztina!

Egy ilyen összetett salaktalanító, sav-bázis egyensúlyozó kúra alatt, mint a Puridren®, Lipo+  és Gambe Slim®  kúra, leginkább az első 10 napban jelentkezhetnek a felsorolt tünetek.

Semmiképpen sem a méregtelenítés hatásának tudom be a tüneteidet. Főleg ha mellette azért sikerült hangsúlyt fektetned a változatos és kiegyensúlyozott táplálkozásra is.

A téli hónapokból kifelé menve, egyre többen keresnek meg évről évre ilyen tünetekkel a vásárlók. A leggyakrabban egyszerűen D3-vitamin  hiányról van szó, hiszen a téli hónapokban jóval kevesebb napfény éri a bőrünket. Mindemellett pedig tény, hogy Magyarországon a lakosság nagy része (10-ből 9 ember!) D-vitamin hiányos.

Másik ok lehet például vashiány is, ez is fakadhat a téli időszakból, hiszen jóval kevesebb zöldséget-gyümölcsöt fogyasztunk ilyenkor. Ilyenkor érdemes új generációs,  magas biohasznosulású szerves vassal  kiegészíteni az étrendet. A vashiányt, akár egy egyszerű, otthon elvégezhető Vashiány gyorsteszttel is ellenőrizheted.

Ezek persze csak a legtipikusabb okok a fáradtság, ingerlékenység és álmosság mögött.
Érdemes a kezelőorvosoddal is egyeztetned, hiszen egy általános laborvizsgálat pontosan kimutatja, ha valamilyen hiányállapot van a szervezetben.

A hiányzó tápanyagok pótlásával mindenképpen érdemes foglalkozni, hiszen ezek a hiány állapotok hosszú távon további egészségkárosodáshoz vezethetnek. Valamint vitamin és ásványi anyag hiány mellett számos oka lehet a panaszaidnak. Vérnyomást is jó lenne napjában többször ellenőrizni, mert az alacsony vérnyomás is okozhatja a tüneteket.

Egyszóval sok kiváltó ok lehet. Ha pontosan ismerjük az okot, akkor annak célzott kezelésével tudunk a legtöbbet tenni egészségünk érdekében.

Várom szíves visszajelzésed.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita