Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita én egyszerre fogyasztom a lipo+ főzetet és a puridrent de nem figyelem hogy étkezés előtt vagy után csak iszom...most lesz 3hete hogy iszom nem diétázom tehát rendesen eszek mindent,a hasam egyre csak nő,és van hogy 3napig se tudok menni WC-re!kérem segíts hogy mit csinálok rosszul!!köszönettel!!!

2017-03-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves Melinda! Nem tudod rosszul csinálni, már ami a főzeteket illeti, hiszen azokat 1,5-1,5 literes szénsavmentes vízben kell hígítani, a palackok tetején található kis adagolók segítségével (25ml), így kapsz 3 liter folyadékot, amit a nap folyamán egyenlő arányban kell elfogyasztani. Még hasznosabb az, ha napi 5 étkezést követsz, és az étkezések előtt 5 részletben a Lipo+ főzetet, míg az étkezések között a Puridren® hígításod fogyasztod.

Ha méregtelenítünk, annak természetes velejárója, természeti törvénye lehet a fokozott puffadás, a kellemetlen test-és szájszag, egy-két pattanás, esetleg fejfájás is megjelenhet a tünetek között… Mindez azonban az első 10 napban normalizálódik, és megszűnik.

Az, hogy 3 napja nem mentél WC-re viszont nem normális, így arra kérlek, hogy segíts ezen egy kis rosttal, pl.: psylliummal (érdemes is felülvizsgálni, hogy mennyi rostot fogyasztasz), vagy ha a rostbeviteled kielégítő, akkor egy kis keserűsóval, amit a patikában tudsz beszerezni.

Rudolf Rita