Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Én,egy olyan fogyasztószert vagy étvágycsökkentőt keresek ami nekem megfelelne. Sajnos 3 műszakban dolgozom és ezért "össze-vissza" eszek. Akkor eszek amikor időm engedi! Este 11-kor érek haza munkából és van mikor akkor eszek. Ebben kérnék segítséget. Válaszát előre is köszönöm.János

2019-08-09
Somogyi Rita válasza:

Kedves János!

Fontos azt tudnunk, hogyha fogyni szeretnénk, azért nekünk is tenni kell. Változtatnunk kell az étkezési szokásainkon, ügyelni kell a vízfogyasztásra, és rendszeresen mozognunk kell, még akkor is, ha a munkarended miatt, ez nem kevés logisztikát igényel. Az étrend-kiegészítők pedig segíthetnek Neked elindulni ezen az úton.

A Kalory Emergency  tabletta pontosan azoknak ajánlott, akiknek nincs rendszer az étkezéseikben, de fogyni szeretnének. Ez a duzzadó rost alapú kiegészítő 4 fronton is támadást indít a plusz kilók ellen:

  1. Összetevői gondoskodnak az egyenletes vércukorszintről, és ezzel egész nap, folyamatosan a zsírégető zónában tartanak.

  2. Az összetevők csökkentik az együtt elfogyasztott ételek GI-értékét.

  3. Az étvágycsökkentő hatást a vércukorszint szabályzás, a magas rosttartalom és az aminosavak jelenléte együttesen segíti elő.

  4. Az összetevők a zsírokat felszívódás nélkül kivezetik az emésztőrendszerből, így ezen keresztül is korlátozza az étkezéssel bevitt kalóriák mennyiségét.

A kúraidő legyen 120 nap, és mellette nagyon fontos, hogy ügyelj a bőséges folyadékfogyasztásra!

Továbbá, hasznos lehet számodra az Expressz Diéta  kényelmes verziója. Ilyenkor csak 1-2 étkezést váltasz ki az Expressz diéta ételeivel, de már ezzel is jelentősen lecsökkentjük szénhidrátbevitelünket, ami pedig hozzájárul a testsúlycsökkenéshez. Elkészítésük egyszerű, pusztán forró vízre lesz szükséged, nyugodtan alkalmazhatod a Kalory Emergency mellett.

Ügyelj arra, hogy a többi étkezésed is szénhidrátcsökkentett legyen, kerüld a finomított élelmiszereket, és helyezz nagyobb hangsúlyt a rostban, tápanyagokban gazdag ételekre.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!

Üdvözlettel:

Somogyi Rita