Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Én 52 éves nő vagyok a párom 57 éves.Szeretnénk kipróbálni a kollagén kúrát,mivel szokott fájni a derakunk meg az ízületünk.Nekem van egy kis csontritkulásom is.A kollagén mellé elegendő enni a hyaluron savat vagy még esetleg mást is kell.Az újzélandi zöldkagylót is hallottam hogy jó ez szügséges e hozzá? Szeretném ha a bőröm és hajam is szebb lenne.A ligetszépe kapszulát kehet e a fentiekhez szedni? Még lenne egy problémám. A kiscicám nyelve fekélyes fehér színű.Erre tudnál e valamit ajánlani, mivel az állatorvos nem igazán tudta helyrehozni,még nem múlt el neki. Válaszodat előre is köszönöm.

2017-11-27
Somogyi Rita válasza:

Kedves Magdolna!

A Facelift Kollagén koncentrátum  és a Szerves Fermentált Hialuronsav  kúrát érdemes napi 2000mg Retard C-vitaminnal kiegészíteni, ugyanis jelentősen megnöveli a hasznosulást.

Mellettük nyugodtan használhatjátok a Ligetszépe kapszulát és az Új-Zélandi Zöldkagylót is. A lényeg a kúraidők betartásában van (ami minimum 60 nap, maximum 120 nap) és abban, hogy figyeljetek oda a megfelelő folyadékfogyasztásra és a kellő mozgásra is.

Ez utóbbi kettő is lényegesen javítja a szervezet saját kollagén illetve hialuronsav termelését, valamint a bevitt tápanyagok hasznosulását.

A cicával kapcsolatban ki kell hangsúlyoznom, hogy mi nem vagyunk jártasak az állatgyógyászatban, csakis mint kutya-macska gazdi tudok neked választ adni.

A fekélyes és fehér nyelv jelezhet vírusfertőzést, de akár májproblémát is. Ezt az állatorvos tudja pontosan kivizsgálni. Ilyen esetben nem érdemes otthon elkezdeni az állat kezelését. Mindenképpen bízzátok azt a szakorvosra.

Üdvözlettel.

Somogyi Rita