Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Én 52 éves nő vagyok.A párom 57 éves.Komolyabb egészségügyi problémánk nincs. Egy pár kiló felesleg van rajtunk.Szeretnénk egy méregtelenítést. Szeretnénk a Lipó és a puridren lugosító kúrát kipróbálni. Ajánlatos egyszerre fogyasztani vagy lehet egymás után is? A sok folyadék ami kell hozzá, nem tudom hogy a munkahelyen megtudjuk e oldani, hogy annyit megigyunk. Van egy kis csontritkulás és meszesedés nekem.A derekam szokott fájni. A páromnak szintén fáj a háta, és eléggé meszesedik a röntgen szerint. Szeretnénk a kollagén és hialuronsav kúrát is kipróbálni, mivel olvastuk hogy jó ezekre a panaszokra is.Én a bőröm és a hajam miatt is szeretném. Elegendő e ezek fogyasztása, lehet e együtt szedni, vagy esetleg tudsz e még valamit ajánlani? Kell e hozzá még szedni a zőldkagylót.Ezt is olvastuk hogy jó. A bőröm és a hajam sajnos mostanában nem olyan mint volt.Ha a kollagén kúrát elkezdem akkor szedjem még hozzá a ligetszépe olajkapszulát vagy később rá ér? Milyen vitamin és ásvány anyag készítményt ajánlasz még esetleg amit szügséges lenne szedni, mivel elég fáradékonyak is vagyunk?Vagy egyenlőre elég a fentiek fogyasztása is? Válaszodat előre is köszönöm. Mesterné Kun Magdolna.

2017-06-13
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mesterné Kun Magdolna!

Igen, a Puridren®  és Lipo+ főzetek nem csak, hogy fogyaszthatók együtt, de bizony nagyon gyakran együtt is szoktuk őket ajánlani. Hogy miért, azt erre a kiemelésre kattintva megtudhatod.

Azzal viszont már probléma van, ha mellettük nem tudjuk a folyadékbevitelt növelni. A két főzet elkészítése (1,5-1,5 liter szénsavmentes vízben kell őket oldani) már önmagában 3 liter folyadékfogyasztást jelent, ezt mindenképp meg kell inni, és ez elegendő is egy 60 kilós embernek. Azonban, ha ettől nagyobb a súly, akkor a tisztítókúra ideje alatt ezt, 20 kilógrammonként 1 liter folyadékbevitelre érdemes megemelni a siker érdekében. 

A kollagén és hialuronsav  kúra is tökéletes választás, de csak a tisztítókúrát követően érdemes belefogni. Ezt a 2 tápanyagot ugyan ki lehet egészíteni zöldkagylóval,   de nem feltétlen szükséges, hiszen a zöldkagyló glükozaminoglikánokat tartalmaz, és a hialuronsav is egy glükozaminoglikán.  Viszont a ligetszépe olajjal h  való kiegészítés tökéletes, ha a bőr és a haj állagán szeretnénk javítani.

Nem tudom, hogy szükség lesz-e egyéb kiegészítőre a fáradékonyság esetén, hiszen a visszajelzéseink, tapasztalataink szerint egy ilyen tisztítókúra szinte kicseréli az embert. Így hát, nyugodtan várhatunk ezzel még!

Sok sikert a kúrához!
Rudolf Rita