Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Elvesztem az információk közt. Nem tudom melyik terméket rendeljem meg. Alapvetően kollagénben gondolkodom, bőrre, narancsbőrre, térdfájdalom miatt, és mintha valamelyik terméknél olvastam volna a visszeret is, hogy azt is írták hogy jó a kollagén tartalmú termék. Melyik lenne a legoptimálisabb erre a 4 igényre vonatkozóan számomra? Köszönöm válaszod! :)

2020-07-15
Somogyi Rita válasza:

Kedves Szabina!

A Gambe Slim® gyógynövényes főzet napi adagja 1500 mg kollagén tartalmaz. A főzet összetevői serkentik a nyirokáramlást és a vérkeringést, erősítik a kötőszövetet és az erek falát. Ajánlott visszeres, hajszáleres problémák esetén, narancsbőr ellen, és olyan testsúlycsökkentő diéta kiegészítéseként, ami a combok körterületének csökkenését - szálkásítását - célozza meg. 

E mellett azonban célszerű további kiegészítőket is bevetni, hogy célzottan léphessünk fel a problémák ellen.

- A hialuronsav, a „kollagén” kistestvére, térdproblémák esetén a legismertebb kiegészítő, még orvosi injekciók is készülnek belőle.  A fermentált hialuronsav  gyulladáscsökkentő, porcképző és viszkozitást biztosító poliszacharid. Ezt érdemes kiegészíteni napi 2000mg Retard C-vitaminnal és zöldkagyló kivonattal. Porckopásos panaszok esetén különösen fontos a megfelelő mennyiségű folyadék bevitele, valamint a rendszeres testmozgás, ugyanis, a porcok diffúzióval táplálkoznak. A diffúzió folyamata leginkább egy szivattyú működéséhez hasonlítható. Ha nincs mozgás, akkor nem működik a szivattyú, vagyis a porcok nem jutnak tápanyaghoz, és így leépülnek. Térdfájdalmaknál tökéletes mozgásforma a szobabiciklizés.

- A Diurerbe® vízvisszatartás és cellulit ellenes italkoncentrátum igazi segítség a felesleges vizek, salakanyagok elvezetéséhez és a makacs cellulit elleni küzdelemhez, mivel a vízvisszatartás és a cellulit, természetüktől függve kapcsolódnak egymáshoz. Kívülről pedig használhatsz a problémás területen Chilli gélt .

-  Kifejezetten hajszáleres, visszeres problémákra fejlesztették ki a T-vitamin tartalmú Erbaven® termékcsaládot. Az Erbaven® ivótasak a napi adagban 300 mg érvédő T-vitamint tartalmaz, az Erbaven® tapasz hatóanyagtartalmát 6-8 órán keresztül adja le, tökéletes választás éjszakára.

Ezeket a kiegészítőket bátran kombinálhatod együtt egy minimum 60 – maximum 120 napos kúra keretén belül.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita