Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Elsősorban megjegyezném, hogy nagyon tetszik a honlapotok.Nagyon részletes és átlátható. Most mégis kérdeznék tőled. Vásároltam tőletek Puridrent, Lipo+ -t, Chromium Active-t, Hepaplust, utimagfűhéjat, omega 3 kapszulát. Naponta megiszok kb. 4 l vizet, étkezések között utimagfűhéjat teszek 2 dl vízbe és az megiszom gyorsan. Én 38 éves vagyok és sajnos erősen hízom hasra, combra, karra (kb.15-20 kg) sok a narancsbőröm is. Jól választottam ki ezeket a termékeket vagy mást javasolt volna. Igen rendszertelenül tudok enni és gerincproblémáim miatt aktív mozgás sincs az életemben. Imádom az édességet, tésztákat stb. vagyis mindent ami tilos. Azt gondoltam, hogy még ki kéne egészíteni ezeket a KIalory Emergency tablettával.Esetleg mást javasolna??? Mit gondol a leírtakról? Várom mielőbbi válaszát. Krisztina

2016-06-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisztina! Ilyen esetben mindig egy alapos nagytakarítással szoktunk kezdeni, amihez én magam is a lúgosító Puridren® koncentrátumot, és a béltisztító Lipo+ főzetet szoktam ajánlani, na meg 5 alapszabályt, amiben szerepel a testmozgás, a bőséges folyadékbevitel, a napi 5-6 étkezés (ami egyszerre nem több mint az ökölbe szorított kézfejünk), az egyszerű szénhidrátok redukálása, és az alapos rágás is.

A máj tehermentesítése - amit az articsóka kivonatot tartalmazó Hepaplus végez - szintén fontos az anyagcsere gyorsítása szempontjából. A psylliummal történő rostpótlás és a szerves króm tabletta vércukorszint szabályzó hatása nem csak az étvágycsökkentésből veszik ki részüket, de ha egyenletes a vércukorszintünk, akkor a zsírégető zónában vagyunk, ahol a legkevesebb a raktározás. Az Omega3 zsírsavak pedig nem csak a BMI-index értékét csökkentik, de hangulatunkra is hatással vannak, mely faktor szintén fontos szerepet kap a fogyókúra ideje alatt, hiszen sokszor bánatevéssel, nassolással kompenzáljuk a lelki egyensúlyunk felbomlását.

Ez eddig tehát mind fantasztikus, de én egyéb kiegészítőt már nem javasolok neked! Arra kérlek inkább, hogy életmódváltásodnak szentelj több figyelmet.

Amennyiben gerincbetegséged miatt nem tudsz mozogni, úgy különösen fontos, hogy az étrendeden javíts. Sajnos azt kell írjam, ha nem történik az étrendben változás, akkor esély sincs, hogy meg tudjuk fékezni a kilókat. Az étrend-kiegészítők nem csodaszerek, a nevük is mutatja, hogy csupán a kiegyensúlyozott vegyes étrendet egészítik ki, hogy felgyorsítsák az eredményeket, és nem utolsó sorban tartóssá is tegyék azokat. Tegyél apró lépéseket, először az is elég, ha megpróbálsz naponta 5-6 alkalommal enni. Sok sikert a kúrádhoz! Rudolf Rita