Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita ! Előzőleg ( valamikor) szedtem Tőzegáfonya tbl-t. A panaszom elmúlt tőle és nem is jött vissza. Elég sok tbl. megmaradt,- csak jövőre jár le. Megszeretném kérdezni,hogy ezt csak panasz esetén érdemes szedni vagy ha nincs panaszom akkor is szedhetem ? Van valamilyen megelőzési hatása is, vagy ha nincs panaszom,akkor teljesen felesleges szedni ? Előre is köszönöm megtisztelő válaszodat. Üdvözlettel. Katalin

2019-07-08
Somogyi Rita válasza:

Kedves Katalin!

Jajj de jó, nagyon boldog vagyok mindig, amikor ilyen pozitív visszajelzéseket olvasok.

Igen a Tőzegáfonya kivonat hatalmas segítség tud lenni, főleg ilyen magas dózisban. Sajnos ezt mi nők tapasztaljuk a legtöbbször. És nem hogy, nem felesleges szedni, ha nincs panaszunk, hanem eleve csak megelőzésre kellene alkalmaznunk.

Ugyanis azokat a panaszokat, amik ellen a Tőzegáfonya igazán nagyágyú, azokat sokkal könnyebb megelőzni, mint a megjelenésük után kikezelni.

Jómagam minden évben kétszer csinálok belőle egy-egy 60 napos kúrát, és erre szigorúan ügyelek, mert bőven elég volt életemben egyszer átesni egy nagyon kellemetlen felfázáson. És sajnos, aki egyszer szembesül egy E. coli fertőzéssel, annak nem árt tudatában lenni vele, hogy bármikor fellángolhat megint.

És ugyanezt javaslom és hirdetem minden nő társamnak, így neked is. Előzd meg a bajt és nyugodtan csinálj egy-egy kúrát a Tőzegáfonya tablettából. Sőt C-vitaminnal kombinálva, pluszban érvényesül a Tőzegáfonya antioxidáns hatása, ami nem csak a női dolgokra nézve egészséges, hanem teljes testünk általános egészségének őrzése szempontjából is.

Jó egészséget kívánok!
Somogyi Rita