Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Először is szeretném megköszönni a sok segítőkész választ amit kaptam Tőled! Most is a segítségedre lenne szükségem. Q10, Szőlőmag kivonat tabletta és Ligetszépe olaj kapszula szedésénél mennyi szünetet kell tartani folyamatos szedést követően? Mennyi időre tartsunk szünetet, ha folyamatosan szedjük ezeket a készítményeket? Olvastam itt az oldalon a szerves szelén és cink jótékony hatásáról. Én a cinket szedem, de szelént még így, ilyen külön formában nem, csak több vitamin között szereplő összetevőkkel együtt. Szeretnék egy próbát tenni a szelénnel, mivel hajra és sok más problémára is megoldást nyújt, többek között a pajzsmirigy problémákra is. Viszont nekem hála Istennek nincs gond a pajzsmiriggyel, így is is szedhetném a szelént? Volt ahol azt a tájékoztatást kaptam, hogy csak pajzsmirigy problémákra szedhető, vagy ha orvos ajánlja. Emiatt is szeretném a szakszerű segítséged kérni! Szedhetném-e a szelént? A cinket viszont külön szedem most is, de ha szeretném elkezdeni a szelén és cink együttes szedését, akkor a cinket el kell hagynom és tartanom kell szünetet, nehogy sok legyen a cinkbevitel? Előre is szeretném megköszönni a segítséged! Üdvözlettel. Detti

2020-11-19
Somogyi Rita válasza:

Kedves Detti!

120 napos kúraidők után  1 hónap szünetre van szükség. Ez igaz a Q10, a Szőlőmag tabletta, a Ligetszépe olaj kapszula, sőt még a szerves cink esetén is.

Így arra kérlek, hogy ezekből a kiegészítőkből tarts szünetet, hogy biztosíthassuk továbbra is a magas biohasznosulást.

A szelén egy alapvető nyomelem, amely valóban legnagyobb mennyiségben a pajzsmirigyünkben található, elengedhetetlen az egészségéhez, de az egészséges immunrendszer alapját is képezi. A kúraidő és a fogyasztási javaslat betartásával nem látom akadályát annak, hogy belekezdj egy szelén kúrába.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita