Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Először is köszönöm az előző kérdésemre a választ. Hónapok óta tartó candidára ajánlottad a Cotifibra bélradírt, mellé a Ferzym ampullát. Betartok mindent. Napi 3-4 liter vizet iszom, nem eszem cukrosat, kerülöm a fehérlisztet, figyelek az étkezésre. A bélradír semmit nem vált ki belőlem. Szedem mellé a garlicin fokhagyma kapszulát, mert még szoptatok, a fitotree helyett ezt ajánlottad. Tudom idő kell mindennek, de azt reméltem elkezdődik valami pozitív változás. Mit csinálok rosszul? Mit kéne máshogy csinálnom?

2020-06-02
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

Nem csinálsz semmit sem rosszul. Ahhoz, hogy a Candidától megszabaduljunk hosszú időre, sajnos van olyan, hogy akár egy évre is szükség lehet, ahogy ezt a korábbi üzenetemben is írtam.

A Cotifibra bélradír jelen esetben a benne lévő prebiotikus rostok miatt fontos, melyek segítenek visszaszerezni bélflórád egyensúlyát. A Candidától pedig tartósan csak akkor tudunk megszabadulni, ha a bélflóránk egészséges. Ezt nem biztos, hogy Te érezni fogod, de hidd el, a prebiotikumok teszik a dolgukat. 

Ha jól számolom, legutóbbi levélváltásunk óta egy hónap telt el. Ez nagyon kevés idő, hiszen a Candida diéták is minimum 3 hónapos időtartamnél kezdődnek.

Kérlek, légy egy kicsit türelemmel, és folytasd tovább a megkezdett kúrádat.

Várom közben visszajelzésedet.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita