Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Elolvastam amit tetszet küldeni PCO ról sajnos igen minden jel benne van a minden napjaiban. Át néztem a gyogynövényeket is mit mire kellne használni. Anyi lenne a kérdésem hogy ezeket külön mind meg kellene rendelnem és el kellene kezdenem szedni? Hogy vissza állítsuk a rendes kerék vágányba a hormonjaim? Vagy mindet nem kell külön külön meg rendelnem mert esetleg van olyan gyógynövény amiben minden benne van? Válaszát előre is köszönöm Tisztelt Dáginé

2020-09-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Dáginé!

Annyi lenne az észrevételem, hogy, ahogyan a cikkben is írjuk, első lépés az életmódváltás, és csak ezután jöhet az étrend-kiegészítők használata. Önmagukban táplálékkiegészítők fogyasztása sajnos nem tudják megoldani a panaszokat.

Kezd az elején, állj rá a diétára és az életmódváltásra – erről olvashatsz a „Mik az első lépések a PCOS esetében?” alcím alatt.

És bemásolom az elején ajánlott kiegészítőket, amivel megalapozhatod a változást >>>

„Itt van néhány reform élelmiszer, melynek fogyasztása különösen ajánlott: Quinoa, Köles, Barna rizs, Hajdina, Amaránt, Bulgur, Konjac liszt, Zöld búzafűpor, Chia mag, Cukor helyett; eritrit vagy Stevia…

És a méregtelenítő kúrák ereje! A rendszeres méregtelenítés elősegíti az ovulációt, eltávolítja a toxinokat és a felesleges hormonokat, ezáltal segít helyreállítani a hormonok egyensúlyát. Tipp: a folyadékpótlást tisztító, lúgosító italokkal oldjuk meg, mint Bio nyírfanedv, Puridren® gyógynövény koncentrátum, és végezzünk rendszeres májméregtelenítést kolinnal dúsított Máriatövissel!

Ezek kúraideje 120 nap. Ezzel alapozz. Ha a stresszmentesítés nehezen megy, akkor ezek mellett bevetheted a Stress® Control kapszulát. Ez is az egyik ajánlott kiegészítő a cikkben. 

Aztán a kúra vége felé azt javaslom beszéljünk újra. És el tudunk indulni célzottan. Ha társul inzulinrezisztencia vagy cukorbetegség a PCOS mellé, akkor pl. GreenTe spray lesz a Stress® Control kapszula társa.

Kezd a változást, apró lépésekkel.

A teljes PCOS cikk linkjét bemásolom neked újra. Kattints ide érte >>> 

Szeretettel:
Somogyi Rita