Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Elöljáróban szeretném kifejezni maximális elégedettségemet, termékeik kiváló minőségűek és igen gazdag a választék. Ezúttal szerves kapormag koncentrátumot (duopack) szerettem volna rendelni, de szomorúan tapasztaltam, hogy a termék jelenleg nem rendelhető. Szeretnék érdeklődni, hogy mikor lesz elérhető illetve üzletükben van-e lehetőség átvételre? Válaszát előre is köszönöm, Tóth Edit

2017-10-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Tóth Edit!

Nagyon köszönjük kedves soraid, és igen, feltett célunk a maximális vásárlói elégedettség. Ennek érdekében tudatosan válogatjuk össze a lehető legjobb összetételű, és legmodernebb gyártási technológiával rendelkező kiegészítőket. 

szerves krómmal dúsított kapormag koncentrátum is ilyen termék, ami a holnapi napon, azaz 2017.10.20.-án érkezik újra. Ha délelőtt jön meg, akkor már holnaptól, ha délután, akkor sajnos csak hétfőtől lesz elérhető. Viszont amit elérhetővé válik, úgy a weboldalon is rendelhető státuszba kerül. 

És ekkortól már természetesen Oktogon téri mintaüzletünkben is meg tudod vásárolni a terméket. Fontos, hogy ilyenkor szükségtelen weboldalunkon rendelést megfogalmazni, hiszen az csak akkor kell megtenni, ha házhoz szállítást szeretnél. 

Üdvözlettel:
Somogyi Rita