Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Elnézést hogy ennyit írok, csak most írom össze, hogy miket vegyek amiket ajánlott. Még régebben az olajfa kapszulát is ajánlotta herpeszre és néztem, hogy az is jó hüvelyi fertőzésre meg gombákra is, szóval akkor a fitotreet azért megvegyem vagy hogy legyen? Nem szeretnék annyi mindent össze vissza szedni. Hogy szedjem majd ezeket a termékeket? Mennyi idő teljen el köztük, melyiket kell éhgyomorra? Akkor lenne az olajfalevél kapszula ( fitotree helyett?) szerves C vitamin, teafaolaj (belsőleg is) ferzymet is gondoltam, hogy kéne. Argánolajat is nézegettem, hogy belsőleg is jó azt is megpróbálnám. Már vettem egy bioboltban de nem ezt a fajtát amit Önöknél lehet kapni. Én szemráncokra használom de egyáltalán nem veszek észre változást sajnos. Lehet, hogy mert nem jó minőségű, vagy a szarkalábakat már amúgy sem lehet eltüntetni? (cosmio márkájút vettem) Az Önök argán olaját, lehet arcra is kenni meg mindenhova? És bőrre, szemráncra csak simán vagy vízzel kell a szem alá kenni? Köszönettel:Rita

2015-04-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Rita! Az olajfa kapszula tökéletes választás herpeszre, és az is igaz, hogy nem csak bizonyos vírusok ellen hatékony, de széles spektrumú baktériumölő hatása is van. Ha van még belőle, akkor fogyasszuk el, de aztán váltsunk Fitotree-re, mert a szabadalommal védett Fitotree kapszulában található olajkivonatok ebben az esetben célzottabb kiegészítő kezelést nyújthatnak számodra E.coli esetén. Ferzym® helyett pedig Cotifibra bélradírt inkább, ahogy azt írtam is. Hiszen a vissza-visszatérő felfázásos panaszok eseteiben erőteljesebb hatóanyagokat vetünk be. Ilyenkor az étrendi változtatások mellett – mely nélkül nem érünk célba – béltisztítást is alkalmazunk. A béltisztítás célja egyrészt a belek falár felrakodott és megkövesedett fekália leoldása, másrészt a bélflóra építése. A béltisztító és bélflóra építő kiegészítőknek pedig igen jeles képviselője a Cotifibra bélradír.

Első körben semmi más dolgunk nincs, mint a diéta mellett két kiegészítő tápanyagot fogyasztani. A Cotifibra bélradírt reggel éhgyomorra, a Fitotree kapszulát pedig naponta 2x1-esével ebéd és vacsora közben fogyaszd. Ha már most elkezded a Szerves C-vitamint is adagolni, akkor az szintén 2x1-esével a Fitotree kapszulával együtt vedd be. Fitotree mellett nem kell teafa olaj belsőleg, és E.colinál kevés is, mert nem tölt elegendő időt a béltraktusban, így azt inkább csak külsőleg alkalmazzuk.

60 nap múlva visszamegyünk az orvoshoz és kérünk egy új eredményt, de még ilyenkor sem dőlhetünk hátra, hiszen az E.coli makacs teremtés. :-) Napi 2000mg Szerves C-vitaminnal, és Szerves tőzegáfonya tablettával folytatjuk a kúrát. Amikor szerves tőzegáfonya kivonatot fogyasztunk, hippursav termelődik a szervezetünkben, ami képes meggátolni az E. Coli baktérium megtelepedését a húgyútak falán. A C-vitamin fokozott bevitele nem csak ellenállóbbá teszi szervezetünket, de a tőzegáfonya hatóanyagainak felszívódást, azaz a biohasznosulást is fokozza. Ezt a kúrát 60 napig folytatjuk. Közben továbbra is elkerüljük a fehér cukrot és fehér lisztet tartalmazó élelmiszereket, hiszen az táplálja az E.colit.

Ami az Argán olajat illeti. Valóban nem mindegy a minőség. Egy jó minőségű Argán olaj gazdag zsírsavakban és E-vitaminban, Szkvalén-ban, polifenolokban, szterolokban, triterpénekben és D-7 Sztigmaszterolokban, amik például a bőrszövetekben jelentkező bőrbetegségek kezelésében segítenek. Vagyis Argán és Argán olaj között van különbség, és ez nem más, mint a hatásért felelős hatóanyagok mennyisége. Szeretem az Argán olajat natur, 100%-os és adalékanyag mentes Aloe gélben elkeverni és úgy felvinni az arc-és dekoltázs bőrére. Természetesen az egész testen alkalmazhatjuk, még a hajunkon és a körmeinken is. Elég látványos a hatása, főleg a kombinációnak, biztos, hogy nem lesz vele gond.

Mivel a bőrünk egy kivetítő, azaz belső egyensúlytalanságunk lenyomata, az étrendi és életmódbeli változások javítják minőségét, szépségét, tónusát. Azonban ezzel sem lesz gond, hiszen az E.coli miatt, amúgy is diétára kell fogd magad, így legalább 2 legyet ütünk egy csapásra.

Sok sikert a kúrádhoz; Rudolf Rita