Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Elnézést elfelejtettem megkérdezni hogy a ligetszépe és a sörélesztő tablettát szedhetem-e együtt a zöldkagyló kapszulával? Ha igen milyen sorrendben vegyem be őket, mennyi idő elteltével? És a sörélesztő tablettából elég egy nap 1-2 szemet is bevenni vagy mindenképp 3x2 kell? Köszönettel:Kriszti

2018-11-25
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kriszti!

Igen a csomagolásokon feltüntetett napi adagolást, be kell tartani a kúrák sikeressége érdekében. Sörélesztő tablettánál a napi adagolás mellett, a háromszori részletben történő bevitel is fontos, így azt, adagold a 3 főétkezésed után. A ligetszépe olaj koncentrátumot este lefekvés előtt vedd be, míg a zöldkagyló kivonatot reggeli és ebéd után. Sőt! - a zöldkagyló felszívódását és hatását is fokozhatod, ha napi 2000 mg Retard C-vitamint is fogyasztasz. A zöldkagyló ugyanis specializálódott cukrokat, úgynevezett glükozaminoglikánokat tartalmaz, amit GAG-nak rövidítenek. A C-vitamin ezeknek a GAG-oknak támogatja a biológiai hasznosulását, de önmagában is hozzájárul az egészséges porcok, és csontok egészségéhez.

Mozgásszerveid egészsége szempontjából nélkülözhetetlen, az is, hogy

*rendszeresen mozogj! – hiszen a csont- és porcsejtek diffúzióval táplálkoznak, ami a hígabbtól a töményebb felé való mozgást jelenti. Ezért a csontoknak és porcoknak a testmozgás egyben egy tápanyagfröccs is.

*étrenddel is támogasd a sikert! Válts bázikus étrendre, fogyassz teljes értékű élelmiszereket, ismerkedj meg a kölessel, quinoával, barnarizzsel, egyél több zöldséget, használj Omega3 zsírsavakban gazdag hidegen sajtolt olajokat, melyek szintén hozzájárulnak a mozgásszervek egészségéhez -, továbbá minimalizáld a finomított szénhidrátok mennyiségét.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita