A kosarad még üres.
Kérdezz-felelünk
Kedves Rita! Elnézést elfelejtettem, hogy a durumliszt helyett mit ajánl pl. rántás készítésére főzelékhez vagy palacsintába? Régebben próbáltam a zablisztet, hajdinalisztet de a palacsintát nem lehet megfordítani az íze se az igazi de ha jobb akkor persze fogyasztanám. Igaz ezektől (hajdinaliszt, zabliszt) is mindig felfúvódtam meg bélgázok is keletkeztek nem értem miért, nekem már semmi nem jó :) Olvastam a kókuszlisztet meg hasonlókat de sajnos nekem az nagyon drága :( durumtészta helyett melyiket egyem? Köszönettel:R
Somogyi Rita válasza:
Kedves Rita! A „nekem már semmi sem jó” hozzáállás nem visz előre, a negatív gondolatokkal rengeteg energiát pazarol el az ember. Hagyományos palacsinta ízű palacsintát nem fogsz tudni előállítani, és ha megbarátkozol ezzel a gondolattal, akkor egy kis kísérletezgetéssel (az egyes receptekben található arányok módosításával, ha az eredeti recept nem vált be) nagyon finom palacsintát lehet előállítani a már említett zabpehely lisztből. Kukoricalisztből megfizethető árú tésztákat gyártanak, az gluténmentes, érdemes megpróbálni. Üdvözlettel; Rudolf Rita