Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Elmúltam 46 éves, és úgy érzem, hogy az anyagcserém lelassult (bár eddig sem volt túl gyors). Kialakult 5-6 kg fölösleg, elsősorban a combomon, amitől nem igazán tudok megszabadulni. Azt szeretném kérdezni, hogy a 60 napos Puriden programon kívül (ebbe most belefognék) mit ajánlanál, hogy formában tudjam tartani magam. A súlyom és bőröm állapotát szeretném optimalizálni. Sportolok (de sajnos ülő munkám van), (lakto, ovo) vega vagyok, cukrot nem eszem, és fehér kenyeret is nagyon ritkán. Előre is nagyon köszönöm! Üdv.: Mónika

2019-04-16
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

Serkentsük akkor azt az anyagcserét! Ehhez a Puridren® mellett kezdd el fogyasztani a Lipo+ névre hallgató főzetet. Mindkét koncentrátumot külön-külön másfél liter vízben kell feloldani, így a napi folyadékbeviteled is könnyedén megnövelheted, mely a hatékony testsúlycsökkentés egyik záloga. A kúraidő legyen 120 nap.

Továbbá hasznos segítség lehet számodra a Gambe Slim® gyógynövény koncentrátum. Ezt a főzetet én csak szép lábak kúrának hívom. Ajánlott visszeres, hajszáleres problémák esetén, narancsbőr ellen, és olyan testsúlycsökkentő diéta kiegészítéseként, ami a combok körterületének csökkenését - szálkásítását - célozza meg. 

Étkezéseidnél figyelj arra, hogy naponta 5-ször egyél, és egyszerre sose többet, mint az ökölbe szorított kézfejed.

Sok sikert kívánok a kúrádhoz!
Üdvözlettel:
Somogyi Rita