Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Elkezdtem szedni már a lenimyr kapszulát és a magnéziumot. De mikor bevettem akkor már jobb volt a fejfájás és 2 napig jó is volt, azt hittem elmúlt. De mára megint fáj, ezt nem értem :( Nem szeretnék fejfájós lenni, olyan rossz így a hangulatom is. Pedig már úgy örültem, hogy elmúlt, miért jött ki megint? Esetleg vegyek be algofelxet is? Nem szeretném hogy megint elkezdődjön Köszönettel:Nik

2020-05-29
Somogyi Rita válasza:

Kedves Nik!

Ahogyan azt írtam korábban is, az elmúlt két hét változékony, ilyen-olyan frontokkal teletűzdelt időjárása az emberek jelentős százalékánál ilyen vagy még durvább panaszokat is hozott. Továbbra is erre tudok leginkább gondolni okként. Mi is érezzük a kollégákkal és a családban, ismerősi körben is ezt tapasztalom.

Fejfájás esetén én mindig is azt vallottam, hogy fájdalomcsillapító gyógyszert tényleg már csak végső esetben szedjünk és nagyon fontos, hogy sohasem folyamatosan.

Próbálkozzunk természetesebb módon csillapítani a fejfájást. Lehet ez egy ujjnyi kávé, vagy két ujjnyi kóla (igen kóla), ezek a bennük lévő koffein miatt igen jó eredménnyel tudják csillapítani a fejfájást.

De sok mindenkinek beválik a citromos víz, vagy próbálkozhatsz esetleg egy pohár vízbe egy csipet sót tenni és meginni. Ezekkel pedig a szervezet sav-bázis egyensúlyát és elektrolit szintjét billented egy kicsit az egyensúlyi állapot felé.

De még mindig jól működik a kínai balzsam is vékonyan a haléntákra vagy tarkóra kenve, és a korábban javasolt magnéziumot és Lenimyr tablettát is alkalmazhatod. 

Mielőbbi jobbulást kívánok! 

Szeretettel:

Somogyi Rita