Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Elkezdtem egy fitotree kúrát. 1 hónapnyi adagot beszedtem belőle,de nem tudom hogy ez a kapszula az oka,de székrekedési gondjaim vannak. Pont elfogyott egy dobozzal tanácstalan vagyok,hogy elkezdjem a következőt. Ha nem ettől lenne a problémám akkor tanácsot szeretnék kérni,hogy mit csinálhatnék hogy ne legyen ilyen gondom. Üdvözlettel: Betti

2018-02-24
Somogyi Rita válasza:

Kedves Betti!
A kúra elején előfordulhatnak emésztőszervi tünetek (pl.: puffadás, hasmenés, székrekedés), de egy hónapos kúra után, ezt én nem kötném a Fitotree kapszula fogyasztásához.

Amennyiben nem szokott az emésztéseddel probléma lenni, akkor elegendő bevetni az Útifű maghéjat, és odafigyelni a bőséges folyadékbevitelre. Az Útifű maghéjból naponta 1-2 alkalommal 1 lapos evőkanálnyi mennyiséget 2dl folyadékba (lehet víz, tea, zöldség v. gyümölcslé) elkeverve, reggeli és/vagy vacsora előtt kell elfogyasztani. Gyorsan idd meg, mert elég gyorsan kocsonyaszerű pép lesz belőle, úgy magába szívja a vizet. A bőséges folyadékbevitel 20 testsúly kilogrammonként 1 liter vizet jelent.
Amennyiben a székrekedés visszatérő probléma, ez esetben a Cotifibra bélradírt ajánlanám, melyről részletesen a terméknévre kattintva olvashatsz.

Üdvözlettel: Somogyi Rita