Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Elfelejtettem írni, hogy még néha szedem az Önök feketekömény olaját és a zinzio balance olajat. Ezeket lehet vagy hagyjam el inkább? És még arra tudna-e tanácsolni valamit hogy mit szedjek, hogy a fogaim meg a hajam ne hulljon majd ki? Mármint a haj úgy hallottam hogy sokaknak elkezd hullani (bár nekem amúgy is elég sok kihullik egy fésülködésnél is) a fogakról meg hogy elkezdenek romlani ha valaki terhes lesz. Egyik ismerősömnek a szeme is elromlott, már szemüveget hord. Ezekre is tudna ajánlani valamit de jó lenne ha nem kapszula mert annyi mindent nem szeretnék szedni:(

2019-07-01
Somogyi Rita válasza:

Kedves Krisz!

Amíg nem esel teherbe addig nyugodtan folytathatod az olajkúráidat. Ha elkezded az életmódváltó programodat, és ennek kiegészítéseként a célzott étrend kiegészítők adagolását is, akkor hajhullásod is enyhülni fog. Már csak a folsavnak  és a gamma-linolénsavnak  is van, ilyen kellemes „mellékhatása”.  

Továbbá terhesség alatt egyáltalán nem törvényszerű, hogy kihullik a haj, elkezdenek romlani a fogak, vagy a látásunk. Ha tudatosan növeled a tápanyagbevitelt, akkor gyönyörű és egészséges kismama leszel.

Szaladj ki inkább a piacra, nézz körül, hogy mi mindenből készíthetnél salátát, főzeléket és kezdj el csíráztatni. Mozogj, sétálj, meditálj, és olvass az áldott állapot gyönyörűségeiről, hogy minden pillanatát szeretettel, hálával éld meg.

Koncentrálj most az immunrendszered kiegyensúlyozására, kezd el a babaváró tápanyagok adagolását, így nem kell tartanod semmi rossztól. De miért is kellene? A terhesség gyönyörű, áldott állapot!

Üdvözlettel:
Somogyi Rita