Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Egy olyan segítséget szeretnék még kérdezni hogy a lábkarcsusító folyadék mellet szedhető (csak a gyógynövények sokasága miatt kérdezem :) )rhodiola rosea tabletta 400 mg-os? vagy ha az nem akkor van egy olyan amiben 200 mg van de abban van más összetevő is. Köszönöm segítségét előre is! Üdvözlettel, Mónika

2019-04-04
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mónika!

A Gambe Slim® gyógynövényes koncentrátumot  nyugodtan fogyaszthatod együtt más, gyógynövény tartalmú étrend-kiegészítőkkel. Különösen igaz ez a rózsagyökér esetén, hiszen ez egy adaptogén kivonat, mely többféleképp is támogatja a szervezet kiegyensúlyozott működését.

Ilyen adaptogén gyógynövény kivonatokat egyesít pl. a Stress® Control kapszula is, viszont azokat standardizálva, ami azt jelenti, hogy ki is fogja fejteni hatását, vagyis azt kapod a pénzedért, amire befizettél. A napi adagban 300mg rózsagyökér kivonatot tartalmaz, 4% rosavinre is standardizálva, Astragalus-al (20% poliszacharidokra standardizálva), Ashwaghanda KSM-66-al (a világon ismert legmagasabb koncentrációjú, szabadalmaztatott ashwaganda kivonat, 1.5% vitanolidokra standardizálva) , Sziberiai ginsenggel (0.8% eleutherozidokra standardizálva), 4:1 arányú Maca kivonattal, L-teanine-al, magnézium, pantoténsav és piridoxin tartalommal.

Ha a kiemelésre kattintasz, bővebben is olvashatsz róla.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita