Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Egy ideje szedem a Hepaplust és mellé a Gold lecytynat. Az utóbbi napokban azt tapasztalom, hogy korábbi magamhoz képest nagyon büdös az izzadságom hónaljban. Lehetséges esetleg, hogy a Hepaplus hatása? És vajon mindig így lesz, amíg szedem? Előre is köszönöm a választ! Szép napot!

2017-11-14
Somogyi Rita válasza:

Kedves Edit!

Igen, ez a jelenség teljesen természetes, egy természeti törvény, ha méregtelenítő kúrába kezdünk, és ennek bizony örülünk, mert egyértelmű jele annak, hogy a szervezeted tisztul. Van, akinél a méregtelenítési folyamatra való rásegítés fejfájást okoz, vagy éppen pattanások megjelenését idézi elő…

Ugyanakkor megnyugtatlak, hogy mindez csak pár napig – nagyobb egyensúlyvesztés esetén – max. 2 hétig tart. Sőt, ez fordítva is igaz, aki eleve ilyen problémával küzd, annak egyből a Hepaplus májregeneráló kúrát javaslom.

Lényeges, hogy ilyen esetben sokan az izzadásgátlóhoz nyúlnak. Ne tedd! Ne az izzadást gátoljuk - hiszen aminek ki kell jönni az jöjjön ki - hanem szüntessük meg a szagokat. Ehhez egy pre- és probiotikus biodezodort tudok neked ajánlani ami a pórusok eltömítése nélkül biztosít kellemes illatot, és küzd meg a testszag kialakulásáért felelős mikroorganizmusokkal.

A kiemelésekre kattintva tudsz tovább olvasni a termékekről.

Üdvözlettel:
Somogyi Rita