Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Egy hete reneltem meg a Gambe slimet.4 napig ittam,a 4..nap vegere ellkezdetett fajni a nyki nyirokcsomok mikor nyeltem.Decemberben volt egy nyirokcsomo gyulladasom amibol kesobb egy odema alakult ki a torkomban.Nagyon nehez volt a nyeles es most is ezt ereztem.2 napja nem iszom a Gambe slimet es megszunt a nyelesi fajdalmam.Igaz kaptam antibiotikumot ra Kerdesem az lenne,hogy lehet e a gambe slimtol mivel az hat a nyirokcsomokra vagy megint egy nyirokgyulladas lehet.valaszodat elore koszonom.Kinga

2018-01-21
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kinga!

A Gambe Slim® gyógynövény koncentrátum, bizony nyirokkeringést fokozó gyógynövényeket tartalmaz. A nyirokcsomók dolga pedig a nyirokrendszerben a szűrés, és a nyirok megtisztítása. Amikor ezek a csomók begyulladnak az legtöbbször valamilyen fertőzésre utal, ilyenkor a csomók megnagyobbodnak és ez igen fájdalmas is tud lenni.

Sokszor még a fertőzés leküzdésével sem áll helyre a rend, beletelhet 2 hónapba is, míg a nyirokcsomók visszanyerik eredi alakjukat. Ennek hagyj időt, és addig ne használd a Gambe Slim® koncentrátumot, nem feltétlenül jó ilyenkor még pluszban rádolgoztatni a rendszerre.

Azt javaslom, várj vele február végéig és utána kezd el az alkalmazást.

Természetesen érdemes kikérni ezzel kapcsolatosan a kezelőorvosod véleményét is. Esetlegesen megbizonyosodni a fertőzés megszűntéről és az Ő javaslata lesz mérvadó a használattal kapcsolatban is.

Üdvözlettel:

Somogyi Rita