Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Édesapámnál vastagbél-daganatot találtak egy pár hónapja, szerencsére áttét nem volt. Megkezdték a tumor méretének csökkentését sugár-, illetve kemoterápia kombinációjával, amit igen jól bírt, és a napokban le is zárult. Afelől szeretnék érdeklődni, hogy mely termékek azok, amikkel az immunrendszerét tudnánk támogatni és/vagy a tumor növekedését gátolni és/ vagy a terápia során szervezetbe került méreganyagokat közömbösíteni...vagyis hogyan tudnánk a szervezetét felerősíteni a 6 hét múlva esedékes műtét előtt? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

2016-11-17
Somogyi Rita válasza:

Kedves Kinga!
Csak erősítő folyadékokat a műtétig, és könnyen emészthető vastagbél diétás kosztot. Két dolgot tehetünk ilyenkor, az egyik a máj tehermenetesítése, a másik a testfolyadékok pH-értékeinek szabályozása. Mindkét esetben segít a bio nyírfanedv,  pontosabban az abban található fitovegyületek és kollidális ásványok, amik sejtszinten hasznosulnak. A linkre kattintva olvashatsz tovább a termékről.

Édesapád minden reggel éhgyomorra fogyasszon belőle 1 dl mennyiséget, folyamatosan legalább 40 napon át. Májvédő és gyulladáscsökkentő tulajdonságait az oroszok szakértői véleménye igazolja: „A betulin (betulinol) és a fitoncidok tartalma miatt a nyírfakivonatnak májvédő hatása van, továbbá gyulladáscsökkentő, méregtelenítő és antibakteriális hatással is bír. Gyorsan felszívódik a gyomorban. Méregtelenítő hatást fejt ki.” 
/ Orosz Föderáció Sport-, Turisztikai és Ifjúsági Minisztériuma. Össz-Orosz Mozgáskultúra és Sport-kutatóintézet, Szövetségi Állami Intézet/

A műtétig és az után is sokat segítenek még a frissen préselt bio zöldségek levei (ásványok, antioxidánsok), különösen a céklalé, vagy az olyan speciális zöldséglé keverékek, mint a

Rudolf  Breuss féle cékla-, sárgarépa-, zeller-, retek-, burgonyalé keveréke természetes tejsavval, amit készen is vásárolhatsz bármelyik bioboltban. 

Sok egészséget!
Rudolf  Rita