Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Édesanyámnál vastagbéldaganatot diagnosztizáltak,májon lévő áttéttel. Nemsokára műtik,egyszer az egyiket,aztán a másikat. Nagyon sok mindent "szed" már(gyömbér,multivitamin,nagy dózisú c-vitamin,máriatövismagolaj,barackmagolaj,cékla,rengeteg brokkoli) Kérdésem az lenne,hogy tudna még valamit ezek mellé ajánlani? Ganoderma gomba,kurkuma? Ezek még segíthetnek? Köszönöm válaszát,üdvözlettel: Mária

2016-11-07
Somogyi Rita válasza:

Kedves Mária! A leghasznosabb, amit tehetünk, ha rengeteg bio zöldséglevet itatunk vele, mert különösen sok ásványi anyagra és antioxidánsra van ilyenkor szükség. Főként céklát, sárgarépát, zellert préseljünk… de készen is kaphatók ilyen bio levek, mint amilyen híres bio brauss lé is, amit kifejezetten javasolnak daganatos betegeknek. A diéta, ami extra tápanyagokban gazdag, ugyanakkor könnyen emészthető étrendet jelent - nagyban megnöveli a gyógyulási esélyt. Nagyon szeretem ajánlani a Gerson-terápiát, aminek, hacsak még meg nem tetted érdemes utána olvasni.

A nagy mennyiségű C-vitamint ma már az orvosok többsége is elfogadja, és azt napi 10,000mg formájában engedni, és ajánlani is szokták. A másik vitamin, amit fontosnak tartok, és itt is van már bőven tudományos bizonyíték – az a D3-vitamin. (napi 3 tabletta)

A máriatövis magolaj, a barackmag olaj és minden hidegen sajtolt olaj, pl.; lenmagolaj, szőlőmagolaj, mandulaolaj… tökéletes támogatója lesz édesanyja szervezetének.

Gyömbérre, kurkumára nincs feltételen szükség, viszonylag kevés tudományos adat áll még rendelkezésre ahhoz, hogy azt étrend kiegészítő tablettában ilyen esetekben adagoljuk, helyettük mehet azonban a Ganoderma kivonat.

Ha multivitamin, akkor ebben az esetben Spirulina kivonatot ajánlok, mert annak sejtfal nélküli szerkezete tápanyagait a megváltozott pH-értékek mellett is tökéletesen átadja. Segíti a szervezet lúgosítását, ami támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Erőt, egészséget kívánok; Rudolf Rita