Főmenü Termékeink
Kérdezz-felelünk

Kedves Rita! Édesanyám talált rá a BIO Silica hajhullás elleni terméketekre. Csupán annyi lenne a kérdésem ezzel kapcsolatban, mielőtt megrendelném, hogy vannak-e mellékhatások, van-e olyan betegség vagy bármilyen egészségi állapot mely mellett nem szedhető a termék. Anyukámnak több műtétje is volt már és ezek hatására sajnos erőteljesebben hullott a haja. A műtétek előtt, alatt után szigorú diétán volt, így a szervezete nem kapta meg véleményem szerint a megfelelő tápanyagokat. Szóval kérdésem, hogy kell e bármi nemű mellékhatással kalkulálni, vagy ez a termék teljesen természetes anyagokból áll és tulajdonképpen ha az embernek semmi baja, akkor is szedheti? Elnézést a kérdés jellegétől, de nem hallottam még róla és nincsen tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Én első körben a revalid kapszulát ajánlottam neki, mivel azt már én is szedtem. Köszönöm előre is válaszát. Szép estét kívánok!

2016-12-10
Somogyi Rita válasza:

Kedves Éva!

A Bio Silica® kapszula nem csak természetes, de sokoldalú kivonat is egyben: gyulladáscsökkentő kénes aminosavakat, ásványi anyagokat, antioxidáns flavonoidokat, a haj gyökerének földágyához nélkülözhetetlen kollagént, csalán kivonatot és természetes, könnyen felszívódó, mezei zsurlóból nyert szilícium vegyületeket (kovasavat) tartalmaz. Semmi olyan összetevő nincs benne, ami ellenjavallatra szorulna, bárki fogyaszthatja a terméket.

Azt javaslom, hogy vas kapszulával, és plusz 200 mikrogramm organikus szelénnel  is egészítsétek ki a kúrát,  mert az a 2 ásvány mindig bűnös a hajhullásban, és pótlásukra nagyobb mennyiségben van szükség, mint ahogy azt egy általános vitaminkészítmény kínálja. Többféle betegség és tünet enyhíthető javítható fogyasztásukkal, és így azok tünete is, ami a hajhullás.

A terméknevekre kattintva olvashatsz tovább!

Rudolf Rita